Fordmods Logo

Brake lights not working 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: Brake lights not working
Posted: Mon Jun 04, 2007 7:41 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 327

Joined: 6th Nov 2004

Ride: EL XR6

Location: Sydney
NSW, Australia

Okay as the topic states, i noticed that my break lights are not working. What is happenign is that the spoiler light flicks on and off and the acutal lamps are not operating for the brakes at all. I have checked the fuses and made sure there is power going to the brake switch.

So my question do I need a new break switch?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jun 10, 2007 3:02 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 6746

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

prolly a fuse or a switch on the brake pedal common problem.

 

_________________

R.I.P Tobias my son.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:29 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 43

Posts: 2705

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 11 images

Ride: 2009 FG XR6 Sedan

Location: Melbourne
VIC, Australia

Has the car got cruise? if so does it turn off when brake applied? if not replace the brake switch on the padal. The EL type is only about $10.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jun 14, 2007 8:11 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 327

Joined: 6th Nov 2004

Ride: EL XR6

Location: Sydney
NSW, Australia

Thanks for the replys guys. Yeah I replaced the switch and everything is working again.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 6:47 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names