Fordmods Logo

Brake stop light switch 

 

Page 2 of 2 [ 22 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Fri Oct 05, 2007 6:09 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 36

Posts: 3794

Joined: 9th Aug 2005

Ride: Hilux

Location: Mornington
VIC, Australia

raff the ones in the eb are a completly different setup to the ef-au switch.

 

_________________

Now driving a Hilux

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 05, 2007 9:58 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 613

Joined: 5th Aug 2007

Location: Ararat
VIC, Australia

Leroy wrote:
raff the ones in the eb are a completly different setup to the ef-au switch.


There ya go learn sumthin new ever day! :wink:

 

_________________

EF Ghia 5L V8
BAMk2 XR8 Velocity/Cobra 19's

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 05, 2007 11:21 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 681

Joined: 3rd Apr 2005

Gallery: 24 images

Ride: BF MKII Ghia

i was wondering why when i had the cruise on that when i braked the engine revved up and the car tried to keep the set speed then all of a sudden braking as it should, after a month i noticed one night that the brake lights weren't coming on, got a "NICE" one and it says it has 20k warranty
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 29, 2008 11:22 am 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 5

Joined: 27th Jan 2008

Location: Sydney
VIC, Australia

I have replaced the brake light switch in my EF falcon 3 times in 6months! Don't know why it keeps dying but it's really annoying :(
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun May 11, 2008 12:16 am 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 3

Joined: 10th May 2008

Location: Adelaide
SA, Australia

dsheps83 wrote:
when i braked the engine revved up and the car tried to keep the set speed then all of a sudden braking as it should, after a month i noticed one night that the brake lights weren't coming on


I'm exactly the same, although I recall the cruise playing up about a week ago. Then today someone pulled up beside me and told me my brake lights are broken. At least it wasnt the cops...
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Aug 09, 2008 6:48 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 31

Posts: 197

Joined: 3rd Dec 2005

Ride: XHII V8S Ute

Location: Darwin
NT, Australia

I wouldn't stress too much about $10 for a switch. The Fraud dealer up here charged me $47.00 yesterday. I'm pretty p****d knowing that I could have gone back to Repco and saved myself like $40

 

_________________

Pacies & single 2.5'. New manifold to come soon...

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Aug 10, 2008 10:28 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 1001

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 19 images

Ride: EL Fairmont Ghia

Power: 132 rwkw

Location: Brisbane
QLD, Australia

well, its not really saving money, if you have to replace the poorer quality switch more often then the oem stuff.

I replaced two of those cheap crap switches over then said fukkit bought an original and haven't had a problem since.

 

_________________

175.7hp 15.5 @ 374,000km
Team I have two E-Series AND all my teeth.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: dp_stoner and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 5:47 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names