Fordmods Logo

fully manualised C4 problems 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: fully manualised C4 problems
Posted: Sun Sep 11, 2011 8:10 pm 
Fordmods Newbie

Age: 37

Posts: 11

Joined: 11th Sep 2011

Ride: XW Falcon

Location: newcastle
NSW, Australia

hey felllas does any one have any thoughts on the dramas im having with the C4 thats in my XW its lost all forward gears, It started after the car was sitting for a few months and i took it for a drive, after a hard launch it started to slip in all forward gears and gradually got worse to the point where it wont move at all in any forward gears, its like neutral it doesent seem to pick up any gears when they are selected except reverse. Strange thing is when its in reverse its fine it dont slip at all, doesent first and reverse run off the same band? does anyone have an idea what might be going on could it be something like a valve body or maybe is it teminal.?
 Post subject: Re: fully manualised C4 problems
Posted: Mon Sep 12, 2011 2:32 am 
Getting Side Ways

Age: 28

Posts: 638

Joined: 16th Feb 2005

Ride: EA Turbo

Location: Melbourne
VIC, Australia

I'd be checking the fluid level first and go from there.



1988 EA S-Pack|MPI|LSD|AIT turbo manifold|Garrett GT3540|3" Exhaust turbo back|Resprayed|microtech LT8s|60lb Injectors|Bosch 044 with surge tank|3000 RPM stall|Ported AU head|Wade turbo cam|Crow double valve springs|1.3mm MLS headgasket|C4 conversion|Built bottom end|10.6@125MPHi

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Thu Oct 27, 2016 2:24 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names