Fordmods Logo

New auto failure have reverse no forwardjavascript:emoticon( 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: New auto failure have reverse no forwardjavascript:emoticon(
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:29 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 2

Joined: 24th Mar 2007

Location: brisbane
QLD, Australia

:cry:
Hi this is my first question ever i hope some one can help me
i fitted an el gear box to my ef today all went well except that i have only reverse and no forward movment at all
The trans is a reco unit and i am sure i have the fluid level right
it came with a new converter that has au writen on it it looks the same as the ef one i used it because it was clean and dry i put in around 12 liters of fluid
the box did not come with a speed sensor inhibiter switch or bell housing all of wich i swaped from my old box it suffered a mechanical failure
the car only starts in park and netural and the reverse lights come on at the right time can any one help please
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:59 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 2

Joined: 24th Mar 2007

Location: brisbane
QLD, Australia

Just checked with dash diag and all gears are where thay should be dose that count the inhibiter switch out?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 7:03 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names