Fordmods Logo

System gone haywire -EF 

 

Page 2 of 2 [ 20 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Tue Oct 24, 2006 9:50 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 9

Joined: 23rd Oct 2006

Location: Brisbane
QLD, Australia

what the hell is the bem module. Thanks for all your help it has certainly kept me busy. I am normally pretty good when it comes to problems with cars but this one has me beat.

 

_________________

Keep on rockin' and rollin'

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Oct 24, 2006 9:58 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 497

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 11 images

Ride: 1989 300ZX Twin turbo Z32

Location: Bardon, Brisbane
QLD, Australia

body electronics module (smartlock module) it controlls stuff like interior lighting and power to alot of electrical parts of the car. Its attached to the dash (behind where the lock/unlock button is)

 

_________________

Sold my EB :(
Now got my 300zx :)

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Oct 24, 2006 10:01 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 9

Joined: 23rd Oct 2006

Location: Brisbane
QLD, Australia

ok well smartlock still flashes on the instrument panel. Thanks anyway it has been great talking to ya. If you can think of anything else let me know, i am clean out of ideas.

 

_________________

Keep on rockin' and rollin'

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Oct 24, 2006 10:08 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 497

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 11 images

Ride: 1989 300ZX Twin turbo Z32

Location: Bardon, Brisbane
QLD, Australia

no problem mate. hope everything works out :)

 

_________________

Sold my EB :(
Now got my 300zx :)

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Oct 24, 2006 11:58 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2550

Joined: 28th Jun 2005

Gallery: 13 images

Ride: EF 5 Speed, XH Uterus :P

Location: Hobart
TAS, Australia

might be a bit obvious, but have you checked the two plugs that of into the bottom of the cluster? my speedo stopped cause of a loose connection when i installed my trip computer!

 

_________________

Maloo - Holden's word for ugly.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 9:49 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names