Fordmods Logo

wierd auto tranny oil sloshing noise 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: wierd auto tranny oil sloshing noise
Posted: Fri Apr 07, 2006 9:55 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 497

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 11 images

Ride: 1989 300ZX Twin turbo Z32

Location: Bardon, Brisbane
QLD, Australia

Hey. I just changed the oil in my auto trans on my EB II. After doing so I noticed that when the car is on ramps at the front only(engine running) - the tranny oil makes a swishing around noise (as if all the oil has followed gravity to the rear of the transmission pan). I didn't really have the car running much on ramps prior to the oil change. Does anyone else have this problem? Once the car is level the fluid level goes back to normal and there is no abnormal noises at all. Is it possible that I didn't push the neck of the new filter in enough or something? It looked alright and I clipped it in with the piece of wire properly. But yeh, do you guys think that this noise is bad? ANy help would be great!!

Cheers :)

 

_________________

Sold my EB :(
Now got my 300zx :)

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 8:47 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names