Fordmods Logo

climate control and trip computer 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: climate control and trip computer
Posted: Wed Sep 27, 2017 2:58 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 37

Posts: 46

Joined: 17th Oct 2010

Ride: 98 nl Fairlane Giha V8

Location: perth
WA, Australia

hi all i recently replaced my climate ctrl/trip computer with one out of a au fairlane that had done 80k, I tested it b4 buying all worked fine. By later on that day i noticed some if the display had dissappeared, and by the nxt day barely there at all. my daughter broke my temp and fuel gauge on the dash as it had no glass as it turns out. would this affect it or can somebody point me in the right direction so i can sort it cheers especially if u live in perth call me 0466112385
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: climate control and trip computer
Posted: Wed Sep 27, 2017 10:50 pm 
Technical Contributor
Offline

Posts: 490

Joined: 13th Jul 2013

Location: Campbelltown
NSW, Australia

try replacing the back light globe at rear of unit
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: climate control and trip computer
Posted: Thu Sep 28, 2017 2:29 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 37

Posts: 46

Joined: 17th Oct 2010

Ride: 98 nl Fairlane Giha V8

Location: perth
WA, Australia

yer checked them as i said it was out of a car that had done 80k i noticed my left side of my odometer/trip on the dash biard is barely visable ill chk the globe on that but just curious could that affect it maybe cheers
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: climate control and trip computer
Posted: Fri Oct 06, 2017 2:58 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 37

Posts: 46

Joined: 17th Oct 2010

Ride: 98 nl Fairlane Giha V8

Location: perth
WA, Australia

somethings amiss.. see its now the 2nd climate/trip computer
ive changed out same thing works then eventually dulls to nothing, pissin me off now lol one of those likes everthything that turns,opens,shuts to work like any ideas where to look?? cheers
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: climate control and trip computer
Posted: Sat Oct 14, 2017 1:54 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 37

Posts: 46

Joined: 17th Oct 2010

Ride: 98 nl Fairlane Giha V8

Location: perth
WA, Australia

Makes a wierd noise like a slurring pump noise on the left side wheel and a tickin noise the noise like you get from an arking plug lead.. can anyone shed some light on tgis?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Oct 19, 2017 1:56 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names