Fordmods Logo

BA Falcon XT MKII Power windows Issues. 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: BA Falcon XT MKII Power windows Issues.
Posted: Wed Oct 16, 2013 1:26 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 24

Posts: 4

Joined: 16th Oct 2013

Ride: BA Falcon XT MKII

Location: Melbourne
VIC, Australia

Just wondering if anyone has had a problem with the BA Falcon power windows. I installed a sub and amp today and they were working fine. I turn my car off and then a couple hours later I had to go somewhere and I went to put my windows down and there was no power to the front driver and passenger side, Does anyone have any solutions?

Last edited by Stormynitez on Wed Oct 16, 2013 4:52 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: BA Falcon XT MKII Power windows.
Posted: Wed Oct 16, 2013 5:18 am 
Moderator
Offline
User avatar

Age: 40

Posts: 2327

Joined: 6th Oct 2005

Ride: 93EB Fairmont / BA Falcon XR6T

Location: Western Sydney
NSW, Australia

Check you have not blown any fuses.

 

_________________

93 EB II Fairmon8 with 17' EL GT's / Clear indicators / H.I.Ds / Sports exhaust / Lowered 2' / K&N / XR6 ECU.
2004 BA MKI XR6T in Lightning Strike paint / K&N / XR8 bonnet / BF lights and a few tweaks.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: BA Falcon XT MKII Power windows.
Posted: Wed Oct 16, 2013 3:12 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 24

Posts: 4

Joined: 16th Oct 2013

Ride: BA Falcon XT MKII

Location: Melbourne
VIC, Australia

No fuses have seem to have blown. I'm pretty sure I was checking the right ones.

Edit: I think it might be a relay problem pulled it out and it was hot as f**k.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: BA Falcon XT MKII Power windows Issues.
Posted: Thu Oct 17, 2013 3:25 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 24

Posts: 4

Joined: 16th Oct 2013

Ride: BA Falcon XT MKII

Location: Melbourne
VIC, Australia

Alright maybe not, I tired getting a new relay fuse but that didnt help. any suggestions? I swapped my parents fuse for mine and it seemed to work this morning I just tried again then and no luck. Help please :)
=========================CLOSED=============================================

Was the wiring of the switch Pins are a bit buggered.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 7:20 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names