Fordmods Logo

changed transmission and now no spark 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: changed transmission and now no spark
Posted: Tue Aug 12, 2014 11:48 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 43

Posts: 1

Joined: 12th Aug 2014

Ride: Ford ED Falcon

Location: Adelaide
SA, Australia

Hi i have an 1993 ED Ford Falcon which would start very easily every time and the other weekend we took old transmission out leaving motor in car only thing touched there was starter motor and following weekend installed another transmission (battery unhooked for week) now the car cranks over seems to be getting both petrol and LPG but no spark ?? any idea's what has happened or what tests i can run to try and eliminate problems ??

Thank You Paul
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: changed transmission and now no spark
Posted: Tue Aug 12, 2014 4:47 pm 
Fordmods Junkie
Online
User avatar

Posts: 2756

Joined: 22nd Jan 2009

Ride: '91 EB Wagoon

Location: Geeelong
VIC, Australia

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 8:47 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names