Fordmods Logo

Fordmods Advertising

cruise control 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: cruise control
Posted: Sun Nov 02, 2014 7:15 pm 
Fordmods Newbie

Age: 63

Posts: 1

Joined: 31st Oct 2014

Ride: BA Falcon wagon

Location: Portland
VIC, Australia

Hi all,
haven't played with cars much for a long time but....
I have a BA falcon (wagon) with no cruise control; I also have an AU11 that has served me faithfully for 344ks and I am now going to wreck. Can I use the cruise control from the AU in the BA?
Or is there anyone who will install factory cruise for me in Melbourne?
thanks in advance
 Post subject: Re: cruise control
Posted: Sat Nov 15, 2014 10:39 pm 
Smokin em up
User avatar

Posts: 212

Joined: 7th Nov 2006

Ride: Territory TS TDCi

Location: Melbourne
VIC, Australia

BA's have an electronic throttle so AU parts won't work.

You need BA cruise switches, the brake pedal switch and loom if your wagon's an auto. once these are installed it's off to Ford to activate the cruise.
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Wed Oct 26, 2016 8:27 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names