Fordmods Logo

ED fairmont not starting 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: ED fairmont not starting
Posted: Wed Mar 19, 2014 2:17 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 30

Posts: 28

Joined: 31st Jul 2013

Ride: ED Fairmont

Location: Palmersron North
New Zealand

Sooo last couple days my car seemed to wind a bit before firing. now it wont crank at all not starting. would this be starter motor?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: ED fairmont not starting
Posted: Wed Mar 19, 2014 8:43 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 6467

Joined: 18th Dec 2006

Ride: 93 ED sedan

Power: 161 rwkw

Location: Rockhampton
QLD, Australia

Whilst holding the key on start, tap the plastic trim above the Park Brake handle firmly.....and if the car starts, then there is a problem with the Smartlock module......my ED did this....I have since made it push-button start.

 

_________________

http://youtu.be/jJTh9F3Vgg0

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: ED fairmont not starting
Posted: Thu Mar 20, 2014 8:27 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 30

Posts: 28

Joined: 31st Jul 2013

Ride: ED Fairmont

Location: Palmersron North
New Zealand

gave the starter motor whack with hammer and she started new starter it is
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 1:38 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names