Fordmods Logo

ED XR8 Sprint diagnostic problems 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: ED XR8 Sprint diagnostic problems
Posted: Tue Apr 19, 2016 11:24 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 37

Posts: 5

Joined: 19th Apr 2016

Ride: Ed sprint

Location: Maleny
QLD, Australia

Hi could any one shed some light on this problem for me.
I have an xr8 sprint that has been sheded for a few years and not started.

I put some fresh fuel in it and got it going but it's running very rough, blowing a ton of black smoke. I do realise that could one of many things that I may have to work through however I have tried to do a self diognostic with an led test light and all I am getting is a constant light, no flashes. Before asking how I am doing the test, I'm following instructions found on the net.

I am bridging the first terminal top left with the first terminal Botton left and connecting the led from the 5th position in from the top left to the 12v supply on the bottom far right.

Any help would be appreciated.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Mar 28, 2017 7:09 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names