Fordmods Logo

Fan not working in my 2003 Fairmount BA 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Fan not working in my 2003 Fairmount BA
Posted: Tue Jun 27, 2017 3:18 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 46

Posts: 1

Joined: 27th Jun 2017

Ride: 2003 bd

Location: Palmerston North
New Zealand

Hi all....

Kiwi boy needs some help..
The fan for the heater and a/c has stopped working in my ba...
It would work and then stop and sometimes go or not.
Now it's dead..
I have. Read about the HIM module and am hoping it's not this or that someone has another idea.
Any help would be great guys.
Stu
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Fan not working in my 2003 Fairmount BA
Posted: Fri Jun 30, 2017 12:28 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 64

Posts: 3402

Joined: 11th Jan 2009

Ride: BA Falcon XT

Location: Smithfield
NSW, Australia

Heater fan motors are a common problem with AU and BA/BF so, I wouldn't be worried about the HIM module being stuffed just yet, the fan motor is easy enough to get at, might be a good idea to look at that first ?
Take a look at this post, similar to yours ford-4l-and-6-cylinder-f1/ba-heater-ac-fan-not-working-t104166.html

http://www.ebay.com.au/itm/FORD-FALCON- ... 1481842015

If you go to this link, you will find out how to remove the fan motor.
http://www.fordxr6turbo.com/forum/topic ... lower-fan/
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Jul 26, 2017 5:52 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names