Fordmods Logo

no tacho or water temp gauge 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: no tacho or water temp gauge
Posted: Sat Jan 18, 2014 7:12 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 25

Posts: 64

Joined: 20th Dec 2009

Ride: Ford EF XR6

Location: Mackay
QLD, Australia

hey guys. i have a 1997 xh ute which i have just put an eb xr6 computer in. since doing this the water temp gauge isn't working and the tacho only revs slowly to 3000rpm when its reving high then that.
just wondering if this is because of an older model computer or have i not done something right?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: no tacho or water temp gauge
Posted: Sat Jan 18, 2014 7:31 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 41

Posts: 4629

Joined: 23rd Nov 2006

Gallery: 4 images

Ride: 5.0 AU's and 5.0 Maverick

Power: 139 rwkw

Location: Sydney West
NSW, Australia

Its the computer at fault.
The EF style which the XH is talks to the gauges.
EB does not.

 

_________________

xr6turnip wrote:
More people paid for a ride in a VT commodore then an AU Falcon so the VT is superior.
Based on that fact my Mum is the best around!

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: no tacho or water temp gauge
Posted: Sat Jan 18, 2014 7:32 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 25

Posts: 64

Joined: 20th Dec 2009

Ride: Ford EF XR6

Location: Mackay
QLD, Australia

awesome thank you
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 6:08 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names