Fordmods Logo

Odometer lights on Ford AU2 (Forte) 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Odometer lights on Ford AU2 (Forte)
Posted: Thu Jan 18, 2018 10:35 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 59

Posts: 1046

Joined: 13th Sep 2010

Ride: Ford Falcon AU 2000 Series II

Location: Eagleby
QLD, Australia

Hi,

I've got a problem with the Odometer light on my Ford AU2 (Forte).

I went to Jaycar electronics to replace two burnt bulbs on my Odometer. Prior to fitting these, I stripped the wires to enable the bulbs to be fixed into their respective globe holders. I used a multimeter to confirm if they were still good.


All good, bulbs worked for about 2 weeks or so, then one particular night of the week, those bulbs no longer light up. WTF?

Once again I removed the instrument cluster, removed globe holder from odometer , check with multimeter, still have good signal. Fitted globe holder back into odometer, reconnect instrument cluster, still no light in Odometer.

Anyone know what the problem could be and how to resolve it?

Ford no longer has those odometer lights.

Cheers
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Odometer lights on Ford AU2 (Forte)
Posted: Sat Jan 20, 2018 6:21 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 59

Posts: 1046

Joined: 13th Sep 2010

Ride: Ford Falcon AU 2000 Series II

Location: Eagleby
QLD, Australia

Any Auto sparkies on here that may know what the issue is?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Apr 25, 2018 4:08 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names