Fordmods Logo

Possible Electrical Problem? 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: Possible Electrical Problem?
Posted: Wed Jun 10, 2015 3:45 pm 
Fordmods Newbie

Age: 24

Posts: 1

Joined: 10th Jun 2015

Ride: 1997 EL Utility

Location: bathurst
NSW, Australia

I have a ford 1997 Utility.
Upon purchase the ute would start when it wanted.
The owner said his son had changed the headeck and it wasn'tstarting as it should after that.
He pulled fuses out and in and that would sometimes work..
Does anyone have any suggestions as to what it could be?

Thankyou kindly
 Post subject: Re: Possible Electrical Problem?
Posted: Thu Jun 11, 2015 3:11 pm 
Tyre Shredder
User avatar

Age: 25

Posts: 302

Joined: 5th Oct 2012

Gallery: 3 images

Ride: 99 au ute

Location: Perth
WA, Australia

Does your smart light emblem work? (When the install was done maybe the earth for the bcm was left out)

Try to crank the car and hit under the dash where you left leg is. (It might be sticky relays in the bcm)

I'm assuming by headeck you mean head unit or deck?




Au series 1 ute. T5 manual, 2.5" redback zorst, Xtreme HD clutch

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Wed Oct 26, 2016 8:13 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names