Fordmods Logo

XH starting issues 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: XH starting issues
Posted: Sat Mar 29, 2014 5:56 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 60

Posts: 21

Joined: 29th Jan 2010

Gallery: 1 images

Ride: Falcon GLI Longreach 96

Location: Brisbane
QLD, Australia

XH ute having starting issues, if I leave ignition in on position for 30 mins engine starts, otherwise no start / spark. Have fitted so far new battery, spark plugs, spark leads, rotor cap, distributor, engine xr6 el, so it is electrical problem/ smartlock problem any ideas on how to bypass this smartlock/ 30 mins delay cycle.....? Other than this vehicle runs like new any ideas would be great...Moreton :wink:
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: XH starting issues
Posted: Sat Mar 29, 2014 6:45 pm 
Technical Contributor
Offline

Age: 60

Posts: 6817

Joined: 22nd Jun 2005

Gallery: 8 images

Ride: EF Fairmont

Location: Campbelltown
NSW, Australia

Replace the BCM.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: XH starting issues
Posted: Sat Mar 29, 2014 9:23 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 60

Posts: 21

Joined: 29th Jan 2010

Gallery: 1 images

Ride: Falcon GLI Longreach 96

Location: Brisbane
QLD, Australia

Will try to find one, almost everything else has been replaced with new, except some electricals :lol:
...
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 3:16 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names