Fordmods Logo

XH Ute Wiring Question 


Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 Post subject: XH Ute Wiring Question
Posted: Sat Sep 21, 2013 2:09 pm 
Fordmods Newbie

Age: 32

Posts: 10

Joined: 5th Sep 2011

Gallery: 3 images

Ride: 96 XH UTE

Location: Gosford
NSW, Australia

In the process of installing a recon engine in my ute, and doing the BBM swap at the same time.

I have some questions regarding the wiring,

The loom in my engine bay splits at the firewall, one end going to the manual/auto connections and to the round black plug with the male spade connections, the small square connection with 4 male spade connections and the small black one fore the ISC solenoid,
the other side of the loom has the dizzy connection, the coolant sensor connection and the earth wire, but NO other sensor connections eg air temp, oil pressure, ignition coil, starter motor etc

The other engine bay wiring that I have, has all the injector connections and the connections for all the other sensors, ignition coil, starter etc, but it doesn't have the large round black plug to plug into the other part of the loom.

Just wondering if anyone might have any ideas as to where I may have gone wrong, or ideas/solutions


Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Tue Oct 25, 2016 1:36 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names