Fordmods Logo

xh ute wont start 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: xh ute wont start
Posted: Mon Jan 21, 2013 6:30 pm 
Fordmods Newbie

Age: 35

Posts: 1

Joined: 30th Dec 2012

Ride: xh ute

Location: lucknow
NSW, Australia

hi ive rebuilt the motor in a xh due to the aux shaft stripping its teeth ,

i have just put the engine back in

i also put a brand new bosch coil in before it come out and now it has a brand new dizzy and tfi module and still no spark from coil

any ideas?
 Post subject: Re: xh ute wont start
Posted: Tue Feb 05, 2013 9:58 pm 
Oompa Loompa

Age: 59

Posts: 21

Joined: 29th Jan 2010

Gallery: 1 images

Ride: Falcon GLI Longreach 96

Location: Brisbane
QLD, Australia

XH is notoriously bad electrical s with engine management, I had a lot of trouble getting mine going again, my fault was some pinched wires in the wiring harness inside the firewall. Cost to find and fix $3000, yeah ouch. If you can find old school auto electrician near you may be able to sort it. I have also replaced engine, dizzy, and numerous other parts to get it running again. If you have the money to spend go for it. Regards Moreton.
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Thu Oct 27, 2016 2:19 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names