Fordmods Logo

AU1 ECU into EF2 Ghia? 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: AU1 ECU into EF2 Ghia?
Posted: Sun Aug 04, 2013 12:37 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 407

Joined: 29th May 2008

Ride: Falcon EF GLi

Location: Perth
WA, Australia

So I had a look through a few threads here and found no conclusive answers - I just want to know if I can use an AU1 ECU to run my EF2 and what needs to change to make it work.
I'm actually running an AU2 engine right now but it uses all the EF bits with the exception being the knock sensor which I pulled off the AU2. I'm keen to get sequential injection and flash tuning!
Any help will be appreciated. :)

 

_________________

EF2 Fairmont Ghia. AU2 engine running EF gear. Intake, exhaust, injection etc; 8" rear stockies with 265/50R15 rubber. Shiftkitted auto, J3, custom grille and dash cluster and lots of other useless crap...

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: AU1 ECU into EF2 Ghia?
Posted: Sun Aug 04, 2013 6:54 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 51

Posts: 433

Joined: 18th Jul 2009

Ride: NL FAIRLANE BA TURBO POWERED

Location: ballarat
VIC, Australia

No you cant completely different pinout. A lot of work to make it work.
download/file.php?id=37155
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 10:22 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names