Fordmods Logo

ED falcon GLI on LPG problem 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: ED falcon GLI on LPG problem
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:28 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 36

Posts: 34

Joined: 1st Mar 2005

Ride: ED 4L

Location: adelaide
SA, Australia

I have a ED I6 on LPG, runs good on gas but hasent run on petrol for 2Yrs wen i got the extractors put on i changed the O2 sensor & no change. Fuel pump & pressures fine. I tryed a different MAP sender no good. Will start on petrol revs 2 bout 2000rpm then stalls if i put my foot down it coughs & f@rt then stalls. Been riped off by one mechanic saying it was fuel pump but wasent

please any help its been 2Yrs i tryed every thing in the book i can do myself. :( :x :?:
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:49 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 42

Posts: 452

Joined: 21st Dec 2004

Gallery: 1 images

Location: Adelaide
SA, Australia

I'd say your injectors are sticky or full of s**t. Take em out and give em a decent clean. Wont cost too much, so worth doing even if it ends up not being the problem.

 

_________________

Adrian
EF Fairmont, 5.0Lt, Pacemaker Headers, Sports cats, Redback muff, T5 manual, 16" Tickford rims, Tickford "Body Styling", DBA Gold Rotors, Heritage Green, JVC MP3
XB Coupe, 351C, twin system, C4 shift kitted auto, 9" LSD, Eccose Blue, very loud !!!!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Mar 02, 2005 12:23 am 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1000491

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 2 images

Ride: AUXR6 HP With Ducati SupA Bike!

Location: Perth
WA, Australia

yes injectors for sure if it can run on petrol add some holden top engine cleaner to the tank ( follow the instructions!!!!! 0 and let it idle through for a 1/2hr or so and then take her for drive

 

_________________

RIP SCOTT

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Mar 02, 2005 11:47 am 
Stock as a Rock
Offline

Posts: 138

Joined: 4th Feb 2005

Ride: Falcon

Location: your mum's bedroom
WA, Australia

change the fuel filter. check the condition of the fuel, make sure the lines are clear
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: fixed
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:53 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 36

Posts: 34

Joined: 1st Mar 2005

Ride: ED 4L

Location: adelaide
SA, Australia

cheers to all for the help was injectors runs on fuel now.

thanx heaps.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 2:27 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names