Fordmods Logo

ED Smartlock playing funny buggers 


Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 Post subject: ED Smartlock playing funny buggers
Posted: Tue Feb 14, 2006 1:52 pm 
Parts Gopher
User avatar

Age: 35

Posts: 56

Joined: 13th Nov 2004

Ride: ED shagger wagon

Location: Corner Bumf**k and you gots a pretty mouth
QLD, Australia

gday guys,
something strange happened the other night. after 4hours of highway driving the smartlock light came on and stayed on. i had turned the car off for 15min 2 hours earlier but light was not on when i restarted. i continued to drive for another 2.5 hours with the smartlock light on - i wasn't game to switch car off. the car did not run any different with the light on. in the morning car started fine and smartlock was off.

it has not done it since. prior to the drive the car had been sitting for 8 weeks in the car port, the last 3 of those weeks with the battery out. i reset the idle control and all that stuff and car was running fine for the first 4 hours.

i'm hoping its just gremlins nothing too serious. any ideas??




1994 ED wagon, 5-post bullbar, IPF 900XS spots, UHF

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Wed Oct 26, 2016 5:01 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names