Fordmods Logo

ed tickford gas wont start when cold 


Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 Post subject: ed tickford gas wont start when cold
Posted: Sun Oct 02, 2005 9:26 am 
Parts Gopher

Age: 28

Posts: 86

Joined: 1st Oct 2005

Gallery: 3 images

Ride: EL xr8 & Mk1 cortina

Location: Kyabram
VIC, Australia

hi guys, problem with parents ed futura classic, it used to run and start on gas no probs, even if it had been sitting there for ages, but for a few months now it wont start on gas when its cold, what it does is it fires and then dies (i think because they start on fuel then switch straight away), and if u forget to flick it over to fuel and start it, it as if it floods and wont start, took me ages to start it once, had to use aerostart in the airbox, then when it did start it was blowing a heap of smoke untill it cleared out.
u start it on fuel, back out the drive way then flick it over while its still cold and it will go but it dies and runs funny, but once it warms up a bit u can flick it over no prbs
what the hell is wrong with it? :x



Nice, but do they make em for Men?

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Fri Oct 21, 2016 12:08 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names