Fordmods Logo

installed a 88 t-bird 2.3 T and ecu into a 1986 ranger 2.3FI 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: installed a 88 t-bird 2.3 T and ecu into a 1986 ranger 2.3FI
Posted: Tue Aug 12, 2014 7:51 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 59

Posts: 1

Joined: 12th Aug 2014

Ride: 1986 For Ranger PU

Location: Walla Walla
Oustide Australia

I rermoved the 2.3L FI from my 86 ranger, and installed a 2.3L FI turbo out of a 88 t-bird. I swapped in the t-bird ecu box, and did the changeover wiring that stinger performance suggested (11 wires). This is just exactly how the box was wired before i took it out of the t-bird. The new system won't start. I have it pinpointed down to the fuel injectors not getting the correct elec. signal from the ecu. The 12V light bulb test that is wired btwn the two leads of any fuel injector that is supposed to flicker when the key is turned over, only flickers for an instant, and then fades to nothing. Any one ever know how to troubleshoot this one any further? I tried switching boxes to arrive at the same prob. I am understanding that 56 feeds 58 and 59.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 12:57 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names