Fordmods Logo

J3 chip help needed with smart lock :( 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: J3 chip help needed with smart lock :(
Posted: Sun Oct 07, 2012 1:39 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 27

Posts: 1114

Joined: 18th Oct 2006

Location: Adelaide
SA, Australia

hello everybody im purchasing a J3 chip in the for sale section here

now the thing is it was tuned for an EL manual falcon the car its going in is a 3 speed auto EA but the ECU has nothing to do with the changing of gears

the only thing that is worrying me is that smart lock is still enabled in this J3 chip and i don't got smart lock would it still work ?

thank you all in advance Michael
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: J3 chip help needed with smart lock :(
Posted: Tue Oct 23, 2012 2:23 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1140

Joined: 27th Feb 2005

Ride: Supercharged EF Fairmont

Location: T.I. Performance HQ
VIC, Australia

It will need to be retuned or used with a Smartlock Bypass if you do not have Smartlock.

Cheers,
Jason
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: J3 chip help needed with smart lock :(
Posted: Tue Oct 23, 2012 2:45 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 27

Posts: 1114

Joined: 18th Oct 2006

Location: Adelaide
SA, Australia

galapogos01 wrote:
It will need to be retuned or used with a Smartlock Bypass if you do not have Smartlock.

Cheers,
Jason


thanks i understand it now once i get the cam will be purchasing from you + i got a EL ECU
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 4:54 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names