Fordmods Logo

95 EF Fairmont misfire on take off or under load... 

 

Page 2 of 2 [ 16 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
 Post subject: Re: 95 EF Fairmont misfire on take off or under load...
Posted: Sun Apr 03, 2016 6:30 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 46

Posts: 12

Joined: 19th Jan 2015

Ride: Ford fairmont

Location: Christchurch
New Zealand

True that... I sprayed CRC all over the manifold and nothing so I highly recommend blowing through the break booster hose...
When I checked the ECU for codes I was getting codes that weren't in the list. So due to having a spare I took the risk of opening it up for a look and found it had cob webs over the clusters and what not that must have been shorting them out, so I cleaned the webs out put it back in did the full ECU reset by letting it idle for 30min and went for a drive then had another go at pulling codes where I only got the 111 code, so I was happy with that, as this ECU is chipped and you do notice the difference in power with a non chipped ECU...
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Jul 26, 2017 3:44 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names