Fordmods Logo

Fordmods Advertising

95 Ford Fairmont EF Missing when driving 


Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 Post subject: 95 Ford Fairmont EF Missing when driving
Posted: Sun Dec 06, 2015 3:38 pm 
Fordmods Newbie

Age: 39

Posts: 1

Joined: 6th Dec 2015

Ride: 1995 Ford Fairmont EF

Location: Waikato
New Zealand

Hey all, I have had this wee problem where my ford is 'missing' like surging when driving. I have had this on the computer and this had come up all clear. I have started with my mechanic checking off a few things, but still left stumped, just curious if anyone else has had this issue.

I have changed all spark plugs, leads, coil pack, fuel filter, o2 sensor and next I was looking at changing the fuel pump as this has been in the car for around 10 years, also maybe the fuel injectors...

Before I go ahead and keep chipping away, I wanted to know if anyone else has endured this issue, and what was the cause for you ? Any information or ideas most appreciated.

Regards,Keiran (New Zealand)
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sat Oct 29, 2016 1:02 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names