Fordmods Logo

98 AU XR6 Gauges not working. 


Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 Post subject: 98 AU XR6 Gauges not working.
Posted: Thu Jul 17, 2014 1:26 pm 
Stock as a Rock

Age: 61

Posts: 167

Joined: 3rd Jul 2009

Ride: 2002 AU Fairlane Sportsman

Location: Narellan
NSW, Australia

Hi Guys, I picked up a 1998 AU XR6 Auto this morning and the gauges are not working. The idiot lights come on but the tacho and speedo move up to about 1000rpm and 20 km/h respectively and stay there. Also the radio is not working. I checked the fuse at No. 20 terminal and it is okay so can anyone offer a suggestion to fix it please? I drove the car home for about 40 k's and it drives great, changes gears etc., only the gauges won't operate.

I don't have a remote for the doors so they are opened with the key and I noticed that when I open the door after being unlocked, I can hear the motor in the door cycling. This noise also comes on when I opened the door after driving it and I opened the door to get out. Should I get a remote for it or just keep using the key to open the doors?

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sun Oct 23, 2016 6:59 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names