Fordmods Logo

Ba WONT START! no injector pulse 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: Ba WONT START! no injector pulse
Posted: Sat Sep 16, 2017 7:34 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 384

Joined: 24th Feb 2012

Gallery: 58 images

Ride: 2001 au forte 6cyl

Location: gladstone
SA, Australia

Hey guys once again I'm consulting the brains trust lol

As title says I have no injector pulse but car cranks fine
Just completed a motor swap (low km motor) for a friend and I'm finished but for some reason now it has no injector pulse?
Which sensor controls the injector pulse? I'm guessing it's crank angle sensor?
I know nothing of this motor as my mate bought it off eBay and few coil packs were missing, a/c plugs were smashed, so I'm guessing Ive gotta start replacing sensors now?

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Ba WONT START! no injector pulse
Posted: Sat Sep 16, 2017 8:30 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 384

Joined: 24th Feb 2012

Gallery: 58 images

Ride: 2001 au forte 6cyl

Location: gladstone
SA, Australia

Just changed the crank angle sensor but still no start

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Ba WONT START! no injector pulse
Posted: Sat Sep 16, 2017 10:35 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Posts: 2733

Joined: 22nd Jan 2009

Ride: '91 EB Wagoon

Location: Geeelong
VIC, Australia

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Ba WONT START! no injector pulse
Posted: Sat Sep 16, 2017 10:38 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 384

Joined: 24th Feb 2012

Gallery: 58 images

Ride: 2001 au forte 6cyl

Location: gladstone
SA, Australia

Checked all but will double check tomorrow

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Ba WONT START! no injector pulse
Posted: Sat Sep 16, 2017 10:38 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 384

Joined: 24th Feb 2012

Gallery: 58 images

Ride: 2001 au forte 6cyl

Location: gladstone
SA, Australia

Thought maybe map sensor?

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Nov 18, 2017 5:07 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names