Fordmods Logo

Ed manual runs a little rough tried everything? 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Ed manual runs a little rough tried everything?
Posted: Wed May 09, 2012 9:52 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 30

Posts: 45

Joined: 19th Mar 2012

Ride: Ed manual

Location: Townsville qld
QLD, Australia

Hey i brought an ed manual falcon and it didnt run so i replaced the fuel pump now it starts but it runs a little rugh like its got a bad lead so i went and brought new leads plugs and fuel filter but its still rugh so i replaced my injectors with ones out of my ed drag car and still running rough is there a sensor or somthing i have missed that maybe the problem
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Ed manual runs a little rough tried everything?
Posted: Wed May 09, 2012 9:59 pm 
NSW Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 7331

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: TE50

Location: ɹǝpun uʍop
NSW, Australia

Map sensor?
Vac leak?
Coil?
Bad earth?
Is it only while idling or does it do it under load?

 

_________________

Image

I have a car.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Ed manual runs a little rough tried everything?
Posted: Wed May 09, 2012 10:02 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 30

Posts: 45

Joined: 19th Mar 2012

Ride: Ed manual

Location: Townsville qld
QLD, Australia

Under load
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 3:11 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names