Fordmods Logo

EL wagon boot actuator 

 

Page 2 of 2 [ 17 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:07 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 6432

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 6 images

Waggin wrote:
Ive got the same issue on my Waggin. i've tried several actuators with no luck.

Some of the blow fuses, some just make the entire system cycle.. others dont work at all. I've given up and manually unlock it with a key when I need to get in the back :P

Is the lock itself 100 percent okay? Perhaps that contributes to your problem?

 

_________________

5.6L of carbon footprint.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:02 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 2198

Joined: 8th Nov 2004

Ride: EL Ghia - XF Ego 302 Clevo

Location: Shit Creek
WA, Australia

ok i had a problem a few months back when my boot wouldnt open, it always made the clicking noise to unllock but seemed to be stuck, so i took the boot lining off and discovered old hard glue was restricting the boot from opening, a little piece that had broken off was jammed in there, might wanna have a look at that :)

 

_________________

Team EGO

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 11:14 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names