Fordmods Logo

EL wagon sluggish 

 

Page 3 of 3 [ 33 posts ] Go to page Previous  1, 2, 3

 
Posted: Sun Mar 25, 2007 6:29 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 28

Posts: 73

Joined: 22nd Oct 2006

Ride: '97 Falcon Futura Wagon

Location: Melbourne
VIC, Australia

My opinion on wagons has changed massively since mine is running well, I f'ing love it! It has so many advantaeges over my mates cars and it cost me less!

 

_________________

Is the noise in my head bothering you? Because the noise in yours is annoying the s**t out of me.
El Futura Wagon - LPG, Wade 1636, Pacy 4499s, hi-flow cat, 2.5" Redback catback, mild shift kit, Sony HU, VDO 100WRMS Splits, Pioneer 30WRMS Coaxs, Pioneer 12" sub, Audioline 300WPMPO amp.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Mar 25, 2007 8:03 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 831

Joined: 9th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: BA XR8 & 06 4x4 Bravo

Location: Pakenham
VIC, Australia

poita wrote:
My opinion on wagons has changed massively since mine is running well, I f'ing love it! It has so many advantaeges over my mates cars and it cost me less!

Good to hear matey, there as handy as anything & not that much worse then a sedan for normal driving..

 

_________________

Image
'04 BA XR8
Winter White, 5 Speed Manual, Sports Leather, Premium Sound, 2 1/2" Cat Back Exh - no rear Mufflers, Lowered SL/SSL, 20's, Underdrives, BF Typhoon Rear Spoiler, GT Steering Wheel, etc.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 01, 2007 6:12 pm 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Posts: 21

Joined: 23rd Mar 2006

Ride: ef wagon

Location: Albury - Wodonga
VIC, Australia

WAGHOON wrote:
Come on don't bag the good ol wagons, mine is getting very old in the engine department but it still takes of OK and gives the 235's a cherp :D


wish the EF did that! even running 40psi and low tread it still wont do it and will only do standstills when it feels like it :( didnt change when i put 205's on and had them at 55psi!!! :_(

 

_________________

99.6 RWKW
mods = XR6T snorkle, AU XR 17's, 135 dB of Sony Xplod stereo

now with wade 1636, 2.5" catback and Ticky head

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 3 of 3  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] and 30 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
cron

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 12:43 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names