Fordmods Logo

EL wont run under load 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: EL wont run under load
Posted: Wed Apr 05, 2017 12:13 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 35

Posts: 8

Joined: 5th Apr 2017

Ride: El falcon

Location: Jindabyne
NSW, Australia

I have just done a motor swap in a el falcon
Car starts and runs but when cold you cant touch the accelerator or stalls. When warms up you can lightly touch the accelerator but if you go full throttle it bogs down and starts backfiring. Any ideas

The motor was in a ef i put the dizzy and coil from the el motor in to it
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: EL wont run under load
Posted: Mon Apr 10, 2017 9:53 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 35

Posts: 8

Joined: 5th Apr 2017

Ride: El falcon

Location: Jindabyne
NSW, Australia

Found out it was the fuel pump not working enough
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: EL wont run under load
Posted: Mon Apr 10, 2017 8:45 pm 
Fordmods Junkie
Online
User avatar

Posts: 2750

Joined: 22nd Jan 2009

Ride: '91 EB Wagoon

Location: Geeelong
VIC, Australia

Shanus82 wrote:
Found out it was the fuel pump not working enough




awesome! ... was gunna say leads around wrong lol.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 6:23 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names