Fordmods Logo

Electrics Not working With Ignition On 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Electrics Not working With Ignition On
Posted: Mon Apr 11, 2011 10:21 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 26

Posts: 9

Joined: 9th Mar 2011

Ride: AU Fairmont Ghia V8

Location: Kalgoorlie
WA, Australia

My mates EB Fairmont 6 cyl (was my old car) suddenly had the power windows and stereo stop working while car running or ignition just on but they work when key is on just accesories, any reason as to possibly why. Im more the mechanical side of things with just basic electrical knowledge.
He says on a Multimeter while its running the voltage output of the Alternator is a healthy 14.3 or round abouts.
Help would be great.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Electrics Not working With Ignition On
Posted: Mon Apr 11, 2011 10:48 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 27

Posts: 214

Joined: 19th Jul 2009

Ride: Ford EL Fairmont Ghia

Location: Melbourne
VIC, Australia

hey mate could be the ignition barrel. got the same problem with my EL, cant be bothered replacing the barrel myself so all i have to do is jiggle the keys around when the ignition is on and the electrics come on. give it a try mate see how you go
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 12:07 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names