Fordmods Logo

HELP ASAP PLZ xg ute, no spark at coil and no injector pulse 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: HELP ASAP PLZ xg ute, no spark at coil and no injector pulse
Posted: Wed Sep 14, 2016 7:51 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 24

Posts: 62

Joined: 11th May 2012

Ride: 94 tickford enhanced xg ute

Location: devonport
TAS, Australia

as above. this is for someone else's car, i have changed the long motor in this ute as the old motor was cooked twice and ended up killing it.
the bolt-ons are all of this ute, including the dizzy and coil.
no problem is, there is no injector pulse and no spark coming from the coil at all and we have tried 3 different distributers AND 2-3 different coils.
the smartlock light looks normal and dosnt seem to be giving any codes, fuses are fine, engine turns over fine and have fuel pressure but no friggin' spark!!! :x
i have the ignition loom out atm to extend and relocate coil to the strut tower and to make sure there is no buggered wires but it looks fine atm.
any ideas people? need this done before lunch tomorrow as the bloke needs to get his ute on the spirit before it leaves. cheers.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 05, 2016 1:18 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names