Fordmods Logo

Is there a way to tell if an engine has a cam?? 

 

Page 2 of 2 [ 17 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:57 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Posts: 158

Joined: 12th Apr 2005

Gallery: 8 images

Location: East Burwood
VIC, Australia

get ya hands on a dial indicator if you can and compare it to the specs of a standard cam

 

_________________

Past: 150rwkw 5spd EF Futura - 4499's, 2.5" exh, Intake, Filter, Wade 1636, Head and Valve Work, Raised Comp.

Present: 5spd AUIII XR6 VCT Ute - 4480's, 2.5" exh, Tickford Intake, Pod in Box.
coming soon: 3.9:1 diff, Flashtune.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Sep 04, 2005 12:00 am 
Smokin em up
Offline

Age: 40

Posts: 284

Joined: 6th Nov 2004

Location: x
NSW, Australia

easiest way is to measure the lobe lift with a dial guage and see what its got compared to stock.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 1:27 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names