Fordmods Logo

Just a couple Problems 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: Just a couple Problems
Posted: Sun Nov 22, 2009 5:03 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 31

Posts: 48

Joined: 19th Aug 2008

Ride: 2005 F6 Typhoon

Location: Wellington
New Zealand

Hey there guys, have just completed a manual conversion on me ef xr6, along with that got the manual ecu to go with it and also just purchased a j3 chip, now the problems that i have are

1: Have a wade 1673 cam and the rev hang is real bad sits about 1400-1600 for a while before it drops back down, Now i have tried the old gasket trick on the ISC - didnt help it even does it without the ISC connected! also I thought the J3 would of sorted this?

2: Now the car seems to be running alot hotter than normal, needle used to sit round the A on the heat gauge but not it seems to be running round the R mark. Has plenty of fluids etc and fans still work, car doesnt seem to be running rich so dont know what else to check??


Cheers for ya help guys

 

_________________

2005 F6 Typhoon, 6 speed Manual. Stock as a rock

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: snap0964 and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 6:56 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names