Fordmods Logo

just wonder 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: just wonder
Posted: Fri Jan 16, 2009 7:11 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 26

Posts: 4

Joined: 16th Dec 2008

Ride: 1989 fairlane

Location: christies beach
SA, Australia

hey so does anyone know why my electronic speedo isn't working in my na fairlane my friends are saying it isn't working because the tyres are to big but i check and the are the right size for the car but the motor got changed to a ED 4.0i mpfi engine. so does anyone know whats going wrong
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Jan 16, 2009 7:38 pm 
NSW Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 7331

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: TE50

Location: ɹǝpun uʍop
NSW, Australia

speedo gear in the gear box? is it stripped or is the cable housing not able to travel straight?

 

_________________

Image

I have a car.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Jan 16, 2009 8:19 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 222

Joined: 21st Apr 2008

Ride: EBII

Location: Melbourne
VIC, Australia

Is it showing anything or does it seem too high?
Did you swap diffs?
How big are your wheels?
Have you recently converted to manual?

 

_________________

Brand New Distributor: $50 + other stuffs
forums/viewtopic.php?t=73696&highlight=ebii
... "And the mountains shall drop sweet wine and the hills shall melt"...

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Jan 16, 2009 9:16 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 1998

Joined: 31st Dec 2007

Gallery: 9 images

Ride: xc wag's, tnklane wag's

Location: Munruben
QLD, Australia

When you changed the motor, did you change the gearbox with it?

 

_________________

Signature removed by moderator.signature must not exceed 120x500 pixles

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jan 21, 2009 10:15 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 26

Posts: 4

Joined: 16th Dec 2008

Ride: 1989 fairlane

Location: christies beach
SA, Australia

yes the wheels are stock and the gear box didnt get changed when they changed the motor.and the diff is fine. and it is still auto.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 3:14 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names