Fordmods Logo

Laggy shytebox EF tickford in an EA.. the hell?! 

 

Page 2 of 2 [ 17 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
 Post subject: Re: Laggy shytebox EF tickford in an EA.. the hell?!
Posted: Wed Oct 29, 2014 11:43 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 41

Posts: 230

Joined: 13th Feb 2014

Ride: EA Falcon

Location: Canberra
ACT, Australia

Thanks everyone, will give that a whirl.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Laggy shytebox EF tickford in an EA.. the hell?!
Posted: Fri Oct 31, 2014 6:42 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 41

Posts: 230

Joined: 13th Feb 2014

Ride: EA Falcon

Location: Canberra
ACT, Australia

Thanks for the assistance guys.. took everything on board and it runs great now.

Can only guesstimate how much extra timing we gave it, but its constant from down low, right through the rev range. No more stupid lag to 3000rpm.

Although inaccurate, we timed it to 100 clicks, AFTER advancing the timing "some" it was close to 12 seconds.. by the time we had finished it, it was a dash over 8 seconds, which I think is pretty decent for a stock motor and 3.23:1 diff.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 9:27 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names