Fordmods Logo

odometer has stopped but speedo works! 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: odometer has stopped but speedo works!
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:22 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 47

Posts: 1

Joined: 16th Jan 2006

Location: perth
VIC, Australia

Maybe some can tell me how to fix this without having to pull the car apart. I have a EA wagon and the Tacometer and odometer have both stopped working, however the speedo is working fine! can anyone tell me how this is fixed. cheers!
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:53 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 1434

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 15 images

Ride: ALTED XR6 - ALTED EA - EF TAXI

Location: Sunshine Coast QLD
QLD, Australia

very very common, eaither the gear on the odo, or the cap's on the board have worn out ..

I can do a change over item if you would like

Or soruce the gears ...
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jan 16, 2006 8:25 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 5924

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 7 images

Ride: Ford FPV FG F6 310

Power: 149 rwkw

Location: Brisbane
QLD, Australia

i can get a new gear for em, i just repaired the one in the ED i bought.

 

_________________

NEW RIDE - FPV FG F6 6spd Auto. 12.26@114MPH, 1.88 60FT on Cheapy Tyres with 38PSI - Stock except K&N filter!

R.I.P. BF XR6 Turbo - You will not be forgotten :( 12.06@120MPH

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:54 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names