Fordmods Logo

Running really rough on start up 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Running really rough on start up
Posted: Wed Apr 09, 2008 7:37 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 30

Posts: 239

Joined: 13th Jan 2008

Ride: EF Fairmont

Location: Sydney
NSW, Australia

Hey guys my ef fairmont is running on lpg and as of the last few start ups it's been running really rough and lumpy, it's fine aftera minute or two but i'm just curious what's causing it?

Thanks in advance for your help

Pat

 

_________________

"You only need 2 tools, WD-40 and duct tape. If it doesnt move and it should, use WD-40. If it moves and it shouldnt, use the duct tape!"

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Apr 12, 2008 2:51 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 47

Posts: 42

Joined: 1st Sep 2007

Ride: EBII Falcon GLi

Location: Rockingham
WA, Australia

Check for leaks mate. My mother's AUII was recently fitted with LPG system and had blown off a blanking plug near the intake manifold ( done for the conversion ). Result.... very rough engine. It should be noisy if this is the case with loud induction noise.

 

_________________

EBII GLi sedan 4.0 MPEFI, high series head unit, C**k green, ABS, EB sedan 4.0 MPEFI, red, stock

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 10:39 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names