Fordmods Logo

Whiteline Swaybar issue. FIXED. 


Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 Post subject: Whiteline Swaybar issue. FIXED.
Posted: Mon Nov 07, 2011 6:33 pm 
Getting Side Ways

Age: 25

Posts: 1472

Joined: 11th Jan 2011

Gallery: 5 images

Ride: Vixen Red 09 FG XT

Location: Dalby
QLD, Australia

Hey. Trying to install my whiteline swaybar. Having a slight issue with getting the brackets back on.

I've got the links done up again, but for some reason I can't get the D's and brackets back on as the bar won't move any further forward (It's about 2-3cm off being in place).

Now here comes a doozy of a question, is it possible that I have the bar around the wrong way? As far as I understand, it's the same no matter what way I flip it. I even have the OE swaybar laying right behind it, so I can definitely see that it's following the same path etc.

Any help, want this done within the next hour so I can close the garage rofl

Was upside down. Though it looked t he same, but a slight variation in the bend caused it to not sit flush rofl

Handles beautifully :D very minimal body roll. Now to do the springs and shocks lol



VIXEN FG XT Previous best - 14.431 @ 99.69mph with minor mods
Currently 14.235 @ 101mph same mods. Bring on the 13's!

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: Chimei and 24 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Fri Oct 28, 2016 3:51 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names