Fordmods Logo

Wiring loom problem causeing no spark! Can anyone help me? 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: Wiring loom problem causeing no spark! Can anyone help me?
Posted: Tue Jan 09, 2007 7:25 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 4

Joined: 9th Jan 2007

Location: Coffs Harbour
NSW, Australia

My ed falcon has been having park problems intermitingly for a while and now it wont go at all, i thought it was the TFI module on the dizzy but a new dizzy did nothing, i've also replaced the coil to make sure as well as the ECU but nothing has changed, one od thing is im gettin no constant power to my head unit until i turn the ingnition on and even then its only givin me 1.6 volts. does anyone have any idears?? please help. :(
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 09, 2007 8:20 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

main fuse in the engine bay?

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 09, 2007 8:27 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 4

Joined: 9th Jan 2007

Location: Coffs Harbour
NSW, Australia

nah, i've checked all fuses and fusable links in the loom also, all fine. it's got me stumped...
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 09, 2007 8:35 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

ignition barrel? they can cause problems also...

unsure if current passes through for the memory wire tho.. but it may!

(the casing with the contacts on the back of the steering lock/switch comes loose)

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 09, 2007 8:40 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 4

Joined: 9th Jan 2007

Location: Coffs Harbour
NSW, Australia

oh true, i didn't think of that. do you know if ya can test em or where i might be able to pick another one up from?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 7:35 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names