Fordmods Logo

XH ute not running. Fixable or rag in tank? 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: XH ute not running. Fixable or rag in tank?
Posted: Sat May 19, 2012 2:19 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 29

Posts: 26

Joined: 7th Dec 2011

Ride: XH Falcon

Location: Hobart
TAS, Australia

hi i have an XH ute iv put an ef motor in her, changed the coilpack/dizzy, map sensor, the bbm manifold and tried to change the computer but the pins are different.. it starts but runs very rough and has zero throttle response!! i am nearly at witts end with the bastard any help or advice would be greatly appreciated. cheers die hard ford fan ;) ( Its a 6 cyl auto) ute 1996 ef motor 1996
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: XH ute not running. Fixable or rag in tank?
Posted: Sat May 19, 2012 3:03 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 1322

Joined: 21st Dec 2004

Gallery: 40 images

Ride: EF GLi/Ghia bitsa

Location: Melbourne
VIC, Australia

*Check the ignition timing
*Try a different TPS
*Clean the throttle body
*Try another ECU that actually FITS (Will need to be EB, ED, EL, XG or XH, but NOT EF or AU)
*Dissy cap and leads good?
*Spark Plugs good?
*Fuel Filter?
*Blocked injectors?
*Dodgy fuel pump?


Try these things first.

Gab
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 4:41 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names