Fordmods Logo

Adding another Subwoofer amp to AUII with premium sound 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: Adding another Subwoofer amp to AUII with premium sound
Posted: Mon Nov 08, 2004 10:43 pm 
Fordmods Newbie
Offline
User avatar

Posts: 4

Joined: 6th Nov 2004

Ride: AUII XR8

Location: Melbourne
VIC, Australia

One of my better posts on Fordmods before it was 'lost' was a 'how to' on adding another Subwoofer amp to an AUII with premium sound.

The reason this is a problem is because the switching line out of the head unit only runs at 5 v and cannot supply enough current to drive even the smallest relay. I found that it was capable of less than 10 mA!

The answer is to use Jaycar's relay kit:
http://www1.jaycar.com.au/productView.asp?ID=KG9142&CATID=&keywords=relay&SPECIAL=&form=KEYWORD&ProdCodeOnly=&Keyword1=&Keyword2=&pageNumber=&priceMin=&priceMax=&SUBCATID=

I even drew a wiring diagram:
Image

Hopefully this might help others.

Andrew
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:28 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names