Fordmods Logo

no volume coming from pioneer headunit...? 

 

Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Sat Jan 06, 2007 1:20 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 87

Joined: 5th Oct 2005

Ride: EF Fairmont

Location: Melbourne
VIC, Australia

well i went out to the car this morning, checked the headunit and its working perfectly..havnt touched any of the connections or anything...so...could the heat have been a factor? the unit turning itself off to protect itself?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jan 06, 2007 1:28 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 383

Joined: 11th Aug 2006

Ride: 6.0L VE Calais-V

Location: Hastings
VIC, Australia

Nope, they can run hot enough to boil water on the heatsink... I'd say you have an intermittent short to ground somewhere.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jan 06, 2007 4:07 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 87

Joined: 5th Oct 2005

Ride: EF Fairmont

Location: Melbourne
VIC, Australia

problem found...front speaker terminals were hitting the door and connecting, problem fixed now..thanks for eveyones help
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jan 06, 2007 8:03 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 1494

Joined: 1st Dec 2004

Gallery: 2 images

Ride: BA MkII XT Wagon

Location: Maitland
NSW, Australia

can i say told u so...?

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jan 06, 2007 9:19 pm 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 87

Joined: 5th Oct 2005

Ride: EF Fairmont

Location: Melbourne
VIC, Australia

Pulco wrote:
can i say told u so...?


i never disagreed with you, i just havnt had a chance to check till today..
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 09, 2007 6:06 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2396

Joined: 25th Sep 2005

Gallery: 9 images

Ride: Da Maverick & xe ute

Location: Upper FTG. melbourne
VIC, Australia

im js happy it didnt have to come into service :D we charge an arm and a leg, im glad i dont have to pay for it :D also good to hear you solved your problem. also if it ever is a heat issue (ie +110 deg c.) then it wont work the next morning ;)

Greg

 

_________________

Mods: sprint kit, steeda short shift, svo lip, El handles, El Air intake, au xr wheels, lukey cat back, jbl focal and pioneer sterio <--- Sold

Xe ute - Bright green with 302

Da maverick - Straight gas turbo

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 5:01 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names