Fordmods Logo

01 AU2 Forte Low Beam cutting out 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: 01 AU2 Forte Low Beam cutting out
Posted: Thu Jul 14, 2011 11:28 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 26

Posts: 42

Joined: 31st May 2011

Ride: Falcon AU II

Location: Coffs HArbor
NSW, Australia

Well last night my red rocket decided not to have low beam lights, so every time i would dip to low beam from high beam or turn low beam on it would flicker and cut out.

Its booked into mechanics tomorrow afternoon but i wondered if there was a quick fix?

I checked the fuses and light plugs, a-ok, no blown globes either.

The mechanic said it might be a loose connection in the stalk so :s

Thanks.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: 01 AU2 Forte Low Beam cutting out
Posted: Thu Jul 14, 2011 6:01 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 26

Posts: 42

Joined: 31st May 2011

Ride: Falcon AU II

Location: Coffs HArbor
NSW, Australia

Ok i just had a look and Low beam is not working at all now.

fordforums said i have to repair the stalk/wiring but i have no idea how to go about it.

Not used to working with airbags.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: 01 AU2 Forte Low Beam cutting out
Posted: Sat Jul 16, 2011 2:22 am 
Oompa Loompa
Offline

Age: 26

Posts: 42

Joined: 31st May 2011

Ride: Falcon AU II

Location: Coffs HArbor
NSW, Australia

Dont all help at once :roll:

Just needed a new globe in the drivers side 8-)
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 1:25 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names