Fordmods Logo

Au fairmont woodgrain dash help please 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: Au fairmont woodgrain dash help please
Posted: Sun Dec 12, 2010 3:02 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 37

Posts: 262

Joined: 15th Aug 2007

Gallery: 3 images

Ride: Au fairmont seires I

Location: Sunshine coast
QLD, Australia

i just aquired a new car yesterday and the globes in the climate control are not lighting up. i pulled it out but it looks like the clips are glued in and i cant change the globes?? please help me to work out how to get to them.

 

_________________

People hate the au series but i wouldnt have it any other way!!!

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Au fairmont woodgrain dash help please
Posted: Sun Dec 12, 2010 8:55 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 18

Joined: 26th Apr 2009

Location: Melbourne s.e.
VIC, Australia

Unfortunately with those globes you have to buy them complete with the socket as they're moulded together during manufacture.

Don't quote me on this but i think you can only get them from ford and they're like 4.50 each again don't quote me as i could be wrong here my cousin has a vt calais and when we replaced the globes in his climate control we had to get them from holden as they're the same deal.

Also you can try and convert to led's you can get em cheap on ebay. Use the led sticky in this forum has alot of good info on led's for dash globes.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Au fairmont woodgrain dash help please
Posted: Sun Dec 12, 2010 9:35 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 37

Posts: 262

Joined: 15th Aug 2007

Gallery: 3 images

Ride: Au fairmont seires I

Location: Sunshine coast
QLD, Australia

YEH I SELL GLOBES ON EBAY MYSELF HA HA, I AM A PRO AT PUTTING THEM IN BUT THE NEW AU CLIMATE CONTROL WITH THE TRIP COMPUTER AND THE CLOCK IS THE PROBLEM. I CANT GET IT OPEN TO REPLACE THE GLOBES. DOES ANYONE KNOW HOW TO OPEN UP THE UNIT ONCE ITS OUT TO GET THE GLOBES OUT??

 

_________________

People hate the au series but i wouldnt have it any other way!!!

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Au fairmont woodgrain dash help please
Posted: Sun Dec 12, 2010 11:06 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 1998

Joined: 31st Dec 2007

Gallery: 9 images

Ride: xc wag's, tnklane wag's

Location: Munruben
QLD, Australia

Is it definitely the globes and not the lcd? :lol:

 

_________________

Signature removed by moderator.signature must not exceed 120x500 pixles

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Au fairmont woodgrain dash help please
Posted: Sun Dec 12, 2010 11:09 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 37

Posts: 262

Joined: 15th Aug 2007

Gallery: 3 images

Ride: Au fairmont seires I

Location: Sunshine coast
QLD, Australia

well i dont know cos i cant get it open to see?? were they glued together?? my ef one wasnt but his one seems to be. the buttons are lighting up blue with my leds but i cant open the casing. do i need to to change the globes??

 

_________________

People hate the au series but i wouldnt have it any other way!!!

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Au fairmont woodgrain dash help please
Posted: Tue Dec 14, 2010 11:28 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 37

Posts: 262

Joined: 15th Aug 2007

Gallery: 3 images

Ride: Au fairmont seires I

Location: Sunshine coast
QLD, Australia

problem fixed i finally got it apart and replaced the globes. some d**k had glued it together b4 me

 

_________________

People hate the au series but i wouldnt have it any other way!!!

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 8:05 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names