Fordmods Logo

Changing AU from Column Auto to Floor? 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Changing AU from Column Auto to Floor?
Posted: Tue Feb 05, 2008 2:24 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 2448

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 7 images

Location: Brisbane
QLD, Australia

Whats involved in doing this? - hold in the floor etc doesnt scare me too much... but what else?


Thanks

Nigel
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 05, 2008 3:32 pm 
Technical Contributor
Offline

Age: 50

Posts: 3227

Joined: 12th Feb 2007

Gallery: 10 images

Ride: Falcon

Power: 113 rwkw

Location: your mums
NSW, Australia

bucket seats, T-bar ,console, loom.

 

_________________

BANNED

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 05, 2008 3:49 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 2448

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 7 images

Location: Brisbane
QLD, Australia

Tell me about the handbrake...???
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 7:43 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names