Fordmods Logo

climate control probs 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: climate control probs
Posted: Wed Aug 22, 2007 9:54 am 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 96

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 2 images

Ride: XT Turbo

Location: Perth
WA, Australia

ive just incountered a problem with my climate control only supply air to the front window dimister, no matter what setting its on air will only come out of the demister.

anyone had the problem or know what is causing?

Cheers
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Aug 22, 2007 9:59 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 497

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 11 images

Ride: 1989 300ZX Twin turbo Z32

Location: Bardon, Brisbane
QLD, Australia

i had the same problem in my eb climate control. its caused normally when a vacuum hose has been disconnected from the inlet manifold. without vacuum the air defaults to the windscreen.

have a look in the inlet manifold to make sure the hose is on the little outlet properly. if its still there then there may be a hose disconnected inside the car (pull the glovebox out and check all the climate control hoses behind it)

hope this helps :)

 

_________________

Sold my EB :(
Now got my 300zx :)

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Aug 22, 2007 10:30 am 
Parts Gopher
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 96

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 2 images

Ride: XT Turbo

Location: Perth
WA, Australia

awesome cheers mate will check it out
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:28 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names